Nieuws & Acties

Afgeleverd Krone TS740

Afgelopen week geleverd en in bedrijf gesteld, deze Krone Swadro TS740 zijafleg. veelzijdige machine met een werkbreedte van 7.4-8.2 mtr 

Snel omschakelen naar tweezwadafleg: De Swadro TS Twin kan zeer snel en eenvoudig van enkelzwad- naar tweezwadafleg omschakelen. Daarvoor moeten beide telescopische draagarmen worden uitgeschoven, om plaats te maken voor het tweede zwad. Tot slot moet het voorste zwaddoek naar beneden worden geklapt.

Enorme wendbaarheid: Alle Swadro TS en TS Twin hebben een tweepunts zwenkbare aanbouwbok. Deze tweepunts aanbouwbok is doormiddel van een kogelgelagerd draaipunt met het hoofdframe verbonden. De spoorvolgende gedwongen fuseebesturing wordt direct aangestuurd via de tweepunts aanbouwbok. In bochten geeft de stuurstang het signaal van de besturing door naar de fuseegestuurde achteras. En zal de achteras de hark meesturen en het spoor van de trekker volgen. Dit maakt de hark enorm wendbaar, zowel op de weg als op het veld. En zal op kleine lastig gevormde percelen weinig gewas in de hoeken liggen laten.