Nieuws & Acties

Merlo dealerschap Z/W Drenthe, West Overijssel, N.O.P.

Met ingang vanaf 1 september hebben we het dealerschap-servicepartner van Merlo verreikers toegevoegd ons ons leveringsprogramma, het betreft zowel de agrarische als de bouwmachines waaronder de roterende machines. Het dealergebied zal zijn in Zuidwest Drenthe, West Overijssel en de Noord-Oost Polder.

Na diverse positieve gesprekken met de Benelux importeur "de Lille" uit België hebben we besloten om het dealerschap aan te gaan. De Merlo-organisatie en het bedrijf "de Lille" gaf ons de zekerheid die we van een importeur mogen verwachten en passend bij onze visie  " Betrouwbaar, Samenwerkend, Stabiel, Service ".

Merlo is geen onbekende in de verreiker sector, van de compacte lijn naar de roterende Merlo is meervoudig de keuze in modellen en samenstelling van de machine.

De eerste machine is besteld en zal begin 2019 geleverd worden, is uw nieuwsgierigheid gewekt? Neem dan contact met ons op,

Merlo Benelux zal ook op de ATH in Biddinghuizen staan, we zullen daar aanwezig zijn op stand 3.09 om u bij te praten over deze ontwikkeling binnen ons bedrijf.